Rustig gelegen tussen het park en de zeedijk
Wij staan erop u persoonlijk te begroeten
Het hotel is vermaard om zijn ontbijtbuffet
360° visit

Gastenboek


» Teken het gastenboek

Luyten - Van Damme  |  25/11/2012

Zeer goed verblijf gehad, heel hard genoten van het uitstekend ontbijt, vriendelijk personeel. Klein minpuntje, de iets te zachte matras maar dit is voor iedereen verschillend dus zeker niet negatief. Wij komen hier zeker nog terug.

Mathieu en Christa  |  15/11/2012

Kijken er naar uit om vanaf zaterdag weer 4 dagen verwend te worden in de Hofkamers.

wendy emma en kurt  |  10/11/2012

heel prettig verblijf gehad in jullie hotel en heel lekker ontbijt! MMMMMM! 10 op 10

Sterre en Annelies  |  2/11/2012

We hebben een leuke tijd gehad aan zee en we komen zeker nog wel eens terug! Prachtig en gezellig hotelletje, lekker ontbijt en lieve mensen! Bedankt en Sterre geniet nog steeds van die lekkere snoepjes die ze van jullie kreeg :-) groetjes

C. Boerens  |  5/10/2012

...Fidèles à Ostende, suite à un première réservation (pendant les travaux) en février 2012, mon épouse et moi-même sommes très heureux de séjourner à nouveau, tout prochainement, dans votre établissement qui a retrouvé sa sérénité et dont nous espérons bien profiter dans une chambre spacieuse et romantique. Cordialement. C. Boerens

Gunter & Marleen  |  24/08/2012

Prachtig hotel... Goede ligging... Lekker ontbijt !! Zeker voor herhaling vatbaar !

Eiwa Cheung  |  7/08/2012

Dear Hotel Manager, Good morning! Thank you very much for your friendly and warm hospitality during our stay in Oostende from 23 to 27 July. The hotel and your team gave us a valuable memory in the lovely city. We will definitely come back in the future. ^0^~ We have finished the whole Belgian trip and currently returned to Hong Kong. I will write a recommendation on Booking.com and tell my friends to choose your hotel if they visit Belgium and Oostende. By the way, can you please tell me the name of the pastry with walnut (see attached picture) in your breakfast menu? Is it a typical Belgian pastry? I want to bake some at home as it is so tasty. Thank you. Best wishes and see you next time!!! Blessings from Hong Kong Eiwa Cheung

Cje Anny en Karin  |  14/07/2012

"De 3 frindinnen" hadden een ongelooflijk verblijf. Het onthaal...de gastvrijheid...de netheid...het charisma... gewoonweg subliem. Zo net dat "ietsje" meer dat het zo onvergetelijk maakt. We waren net hofdames in De Hofkamers. Weer een geluksmoment om te koesteren. Cje Anny Karin

Irmy en Jorne  |  6/07/2012

Het was allemaal perfect in orde. We waren aangenaam verrast door het ontbijt. Enorm proper. Vriendelijke service.

Mullers Julien  |  5/07/2012

Félicitation pour votre hôtel Notre séjour fut magnifique, les chambres, l’accueil, le restaurant étaient impeccables

71 Reviews: Previous | Next