Ruhigen Gegend zwischen der Park und das Mer
Wir bestehen darauf, Sie persönlich begrüßen
Bekannt für sein Frühstückbuffet
Visit 360°

Guestbook


» Unterschreiben Sie das Gästebuch

Driessen Mia  |  3/10/2013

Een fantastisch hotel, zijn 3 sterren meer dan waard. Een heerlijk en verzorgd ontbijt, zeker aan aanrader + punt, kort bij het strand

zusjes Bulckens uit Antwerpen & Olen  |  29/08/2013

Mevrouw, Mijnheer, Wij willen jullie nogmaals bedanken voor - de fijne ontvangst - de warme sfeer - het luxe ontbijt - de gezellige kamers - het telefoontje om een taxi te regelen (door een heel vriendelijke jongen) - het gebruik van een paraplu … groetjes van de zusjes Bulckens uit Antwerpen en Olen

Pierre America  |  26/07/2013

Heerlijk zalig gezellig hotel,zeer propere kamer,confortabel hemelbed,vriendelijk personeel,zelden kom je zo goed hotel tegen in oostende,wij komen al jaren in oostende., Hartelijk dank voor een fijn verblijf en zeer uitgebreid ontbijtbuffet.Ons volgend verblijf in Oostende word zeker weer De Hofkammers. Groeten Pierre&Vveronika-America

Brandt Audrey  |  9/06/2013

Très bel hotel. Accueil fort sympathique. Déjeuner fabuleux (très grand choix,il ne manque rien). Chambres très confortables et chaleureuses. Le lit à baldaquin parfait. Rien à dire concernant la propreté. Nous y avons séjourné en septembre 2012 et en avril 2013. Nous avons été conquis. Nous y retournerons. Hotel à conseiller, les yeux fermés.

Jan Schepens - Katja Retsin  |  2/04/2013

Heerlijk zalig ontspannen in dit ongelofelijk gezellig hotel !!! Heel erg bedankt voor een fijn verblijf en een zeer uitgebreid en lekker ontbijt ... Graag tot een volgende keer. Katja en Jan

Daniëlla De Smet  |  18/03/2013

Vrijdag 15 Maart 2013 hebben wij één nachtje in jullie hotel geboekt.Wij hebben erg genoten van het verblijf in De Hofkamers. Alles was prima inorde, vriendelijk onthaal,duidelijke richtlijnen wat de parking betreft,fantastische kamer ( 41) ,enkel het toilet was voor mijn man aan de smalle kant... Maar daar komt verandering in hebben we vernomen. De bedden zijn zeer comfortabel,prachtig hemelbed en kamers zéér proper... Het ontbijt was subliem.. Dikke proficiat... Zelden kom je dit tegen... Wij hoeven niet meer te zoeken naar een hotelletje als we naar de kust willen komen.. Ons volgend bezoek is al geboekt op 14/06/2013.. Wij kijken er alvast naar uit... Tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Daniella

de smet daniella  |  17/03/2013

wij hebben enorm genoten van een nachtje in jullie hotel,alles was naar wens,onthaal,info garage,zéér propere kamer,badkamer en een zalige hemelbed... Het ontbijtbuffet en bediening was schitterend.. Zelden kom je dit tegen .. Dikke proficiat... Wij hoeven niet meer te zoeken naar een hotelletje bij ons volgend bezoek aan Oostende... Groetjes en tot ziens

Theunissen Eva  |  7/03/2013

wij verbleven bij jullie van 01/03/2013 tem 03/03/2013. Jullie hotel is een echte aanrader. Zalige bedden. Zéér propere kamers en een fantastisch ontbijt. Echt een toppertje! Doe zo voort! Wij komen zeker terug. (enige nadeel is de krappe plaats die men heeft op het toilet)

dennis en nele de backer meeuwen  |  11/02/2013

Alles was weer top! Het was al even geleden dat we nog bij jullie waren. Maar het is er alleen maar beter geworden. Mooie kamer en mooie badkamer. En natuurlijk een superheerlijk ontbijt met lekkere champagen! Als iemand dit hotel wil boeken, gewoon doen!! Merci voor alles! Komen zeker terug!

Koen & Julie  |  23/12/2012

Terug van een héérlijke nacht in dit hotel! Een absolute aanrader! Mooie kamer, gezellig interieur, vriendelijk personeel en een ontbijt om U tegen te zeggen! Echt subliem! Ps: van harte bedankt voor de paraplu! We zullen hem zeker en vast goed gebruiken! BEDANKT!

71 Reviews: Previous | Next