Faciliteiten

Bar

Faciliteiten

Bar

Wilt u uw geslaagde dag graag afsluiten met een gezellige babbel en een drankje? Of zet u de avond pas in en wenst u een aperitiefje? Wij nodigen u graag uit om een lokaal biertje, een lekker glaasje wijn of sprankelende bubbels te drinken in onze bar!


 

Op de bovenverdieping kunt u (tegen betaling) heerlijk ontspannen in de infra-roodcabine.
Of geniet u liever van ons terrasje op de bovenverdieping ?
 

Zonneterras

Op ons dakterras kunt u terecht om te genieten van de gezonde zeelucht en het zicht op het nabijgelegen Leopoldpark. Vlei u neer in de fauteuils en bestel gerust een lekkere cocktail aan onze hotelbar.
 

Parking

Wij bieden onze gasten een bewaakte en overdekte parkeerplaats aan in de Indigo Zeeparking (max hoogte 1m80!). Deze parking bevindt zich op 120m van het hotel. De plaatsen zijn beperkt en dient u op voorhand te reserveren. De parkeerkosten zijn €17 per dag (van 13u tot 13u).

Wij vragen een waarborg van €20 voor de parkeerkaart, deze dient cash betaald te worden bij aankomst en krijgt u bij teruggave van de kaart terug.
 

Strijk en was

Een strijkplan en strijkijzer zijn ter beschikking op aanvraag. Voor langverblijvers bieden we een wasservice aan tegen betaling.